Partners


Théâtre en entreprise

A HERMES is al sinds 1991 dé specialist in bedrijfstheater in Parijs, Lyon, Barcelona en Brussel.

 

A2

A2.be Management, ontwikkeling en informatiebeheer. A2.be werd opgericht in 1999 en ontwerpt programma’s die er specifiek op gericht zijn om de deelnemers ‘enthousiast’ te maken, zodat ze er plezier in hebben om de tools en de concepten van het programma op de werkvloer toe te passen. De instrumenten van A2.be zijn direct, snel en makkelijk toe te passen en leveren onmiddellijk resultaat.
A2.be kiest voor een ‘spelpedagogische’ benadering en maakt gebruik van de trainingsspellen van Thiagi.

 

campus voor trainers

TrainersCampus is een netwerk van deskundigen. Hun missie? U helpen uw opleidingen voor trainers up-to-date te houden. Dat garandeert niet alleen meer betrokkenheid en motivatie, maar ook een sneller leerproces.

formavox

Het opleidings- en consultancyagentschap FormaVox,

thuis in interactiviteit en communicatie, helpt u uw opleidingen, vergaderingen en evenementen fris en dynamisch te houden. Zo stimuleert u de inzet en betrokkenheid van de teams binnen uw bedrijf.

 

Seriousgame

ITycom is een expert op het gebied van innovatieve training en talentmanagement. Het bedrijf is actief op het gebied van training, informatie en communicatie en biedt zowel kant-en-klare modules als oplossingen op maat aan. Er is ook een softwarepakket beschikbaar.

 

logo nowbe

Now.be is sinds 1998 actief in Frankrijk en België. Het bedrijf ontwikkelt inhoud voor e-learning en ‘serious games’, en biedt ook begeleiding.

whatsup

What’s Up is gespecialiseerd in Thiagi kaderspelen. Hun passie? Alles wat mensen in contact brengt met anderen.