Programma


4 thema’s

Théâtre

 

Bedrijfstheater

Maak kennis met de nieuwe trends in de wereld van het bedrijfstheater.

Doelstellingen : uw medewerkers informeren, trainen en aanzetten tot nadenken. Dat doet u door de emotionele impact van uw boodschappen te verhogen en de deelnemers te betrekken bij het proces. Zo blijven de boodschappen die u wilt overbrengen ook op lange termijn in het geheugen gegrift.


Lego Seriousplay

Serious Play® een methode van LEGO®

 

Leef je uit met Serious Play®, een methode ontwikkeld door LEGO®!

Doelstellingen: in realtime een strategie uitwerken, een gedeelde visie en gezamenlijke actieplannen definiëren, collectieve innovatie bevorderen en de prestaties van uw teams verhogen.

 


Jeux cadres de Thiagi

Thiagi kaderspelen

 

Ervaar zelf de eenvoud en kracht van deze speelse educatieve activiteiten. Meer dan 300 spellen om zelf uit te proberen in uw trainingssessies!

Doelstellingen: de ​​betrokkenheid, creativiteit en motivatie van de deelnemers verhogen.

 

.


serious01

Seriousgame

Seriousgame is een 3D-simulatie die ook theoretische informatie bevat. Het is een unieke manier om medewerkers in opleiding in een praktijksituatie te plaatsen.

Doelstellingen: medewerkers in opleiding aanleren om gepast te reageren in een praktijksituatie, hun de kans geven om theoretische kennis in de praktijk te brengen, en hen begeleiden naar zelfstandigheid.

 

1 Conferentie

Beter trainen, beter leren: 5 belangrijke principes uit de neurowetenschap


Yves Willems

Facilitator en coach, roots in het theater. Gepassioneerd door het in beweging brengen (letterlijk en figuurlijk) van groepen en mensen. Gespecialiseerd in bedrijfstheater en Thiagi kaderspelen. Gecertifieerd Lego Seriousplay facilitator.

 

 

kevin

Kevin Van Nuffel 

Kevin is Trainer, Acteur, Facilitator en speechwriter. Hij is gepassioneerd door diepzee duiken, foto’s maken en vooral mensen (van alle culturen).